Pocetna stranica
Apartmani
Crikvenica
Kontaktirajte nas!
Apartmani - Simara

 

CRIKVENICA - HRVATSKA

Crikvenica plaza
Crikvenica

Crikvenica je smještena u najljepšem dijelu hrvatskog primorja i bilježi više od stotinu godina tradicije turizma.
Povoljni klimatski uvjeti daruju Vam više od 2500 sunčanih sati godišnje. Čist zrak bez štetnih alergena, smoga ili industrijske prašine, te čisto more preporučuju Crikvenicu tijekom cijele godine za sve uzraste.

Restorani s bogatom gastronomskom i drugom ponudom, plaže sa lokalima za osvježenje i okrepu te brojni privatni restorani stoje na raspolaganju svim Vašim željama. Koncerti, izložbe, folklorne priredbe i tradicionalne fešte ispunit će Vaše slobodno vrijeme. Na raspolaganju su Vam brojni tereni i uređaji za bavljenje suvremenim športovima: vaterpolo, veslanje, surf, jedrenje, tenis, mini golf,...

KAKO DOĆI DO CRIKVENICE

Crikvenica se nalazi na dohvat ruke posjetiteljima iz Srednje Europe. Smještena je na hrvatskom dijelu Jadranskog mora, poznatom kao Hrvatsko primorje, u najljepšem dijelu Kvarnerskog zaljeva, svega 35 kilometara od grada Rijeke, središta Županije primorsko-goranske. To veliko prometno čvorište i najveća hrvatska luka ujedno je i najbliži izlaz na more cijele Središnje Hrvatske i velikog dijela Srednje Europe. Do Crikvenice se cestovnim putem moze stići u jednom danu iz gotovo svih dijelova Europe.

Osim cestovnim, do Crikvenice se može doći morskim ili zračnim putem. Nautičari će vez za svoja plovila pronaći u Gradskoj luci ili u nekoj od manjih lučica, a obližnja marina u Puntu na otoku Krku pruža usluge zimskog veza. Na otoku Krku nalazi se zračna luka Rijeka, koja je od Crikvenice udaljena svega 20 kilometara.

Crikvenica
Šimara - apartmani © 2006.